ADIGE FORUM
Eylül 05, 2010, 08:54:37 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bursa Kafkas Derneği'nde Sürgünün 144.Yıl Anma Etkinlikleri  (Okunma Sayısı 286 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaynar
Administrator
Full Member

E-Posta
« : Mayıs 26, 2008, 09:42:02 ÖS »

Bursa Kafkas Derneği'nde 21 Mayıs 2008 Çarşamba akşamı Büyük Çerkes Sürgünü'nün 144. yılı nedeniyle yoğun bir katılımla Anma Töreni gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu  Murat Kasım'ın yaptığı etkinlikte, önce Büyük Sürgün'de yitirdiğimiz Atalarımız için Adıge Marşı'nın eşliğinde saygı duruşunda  bulunuldu. Ardından, Dernek Başkanımız Gönül Yavuz,  Büyük Çerkes Sürgünü hakkında konuşma yaptı. Gençlerimizden  Seda Ay, Nurhan Kandemir'in 'Sürgün Bir Halkın Çocuğuyum Ben',  Uğur Topkara da Çetin Öner'in 'Anadil' adlı şiirlerini okudular.

Sürgün Belgeseli'nin gösteriminin ardından, Filiz Çelik'in tüm katılımcılara ayakta ''Sürgün Andı'nı'' içirmesiyle dernek binasında düzenlemiş olduğumuz etkinliğimiz son buldu.

Kefken'de gerçekleştirilecek olan anma etkinliklerine katılmak üzere sözleşildi.

Bursa Kafkas Derneği Yönetim Kurulu

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.054 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu