ADIGE FORUM
Eylül 05, 2010, 08:47:02 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Serhat Serbes  (Okunma Sayısı 1410 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaynar
Administrator
Full Member

E-Posta
« : Nisan 15, 2008, 12:26:22 ÖÖ »

1978 yılında Adapazarı'nda doğdu. İlköğrenimini Özel Sakarya Koleji'nde tamamlayan Serhat Serbes, daha sonra uzun bir Avrupa süreci yaşadı. İngiltere, İsviçre ve İtalya gibi ülkelerde on yıla yakın tahsil ve mesleki eğitim çalışmalarında bulundu. Başarılı bir öğrencilik yaşamı olan Serhat Serbes, İngiltere'deki Buckswood Grange Kolejinde "yılın öğrencisi" seçilerek kariyerine parlak bir sayfa daha ekledi. 1994 yılındaki bu başarısı, kendisinin mezun olduğu okul tarihine geçmesine ve okul girişine, sonsuza dek kalmak üzere isminin yazılmasına neden oldu. Serhat Serbes dört kuşaktır Sakarya'da yaşayan Kafkas kökenli bir ailenin tek çocuğudur. İş adamı Serhat Serbes, ekonomisini hırsı ve deneyimi ile birleştirerek, her biri kendi dalında lider olan birçok şirketin sahibi ve yönetim kurulu başkanıdır. Çağdaş yaşamı ilke edinen Serhat Serbes, ülkesinin ve beldesinin her türlü teknolojik ve ticari yeniliği hak ettiğini düşünen genç bir işadamıdır. Bu duruşuyla, kendi kuşağının vitrindeki en belirgin örneğidir. Serhat Serbes'in tüm işyerleri "Uluslararası ISO 9001 Kalite Belgesi"ne sahiptir. Halen Serbesler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.053 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu